Duitse keukens


Nolte Küchen centrer no.1 is specialist in Duitse keukens van topkwaliteit.

U hoeft nu niet meer naar Duitsland voor degelijke Duitse keukens die bekend staan als kwalitatief superieur voor een zeer lage prijs.

Met drie vestigingen in Nederland bespaart u de rit naar Duitsland. In onze prachtige showrooms in Apeldoorn, Groenlo en Lelystad,  kunt u terecht voor een groot aanbod van kwalitatief hoogwaardige Duitse keukens voor een scherpe prijs.

De bekende degelijkheid van Duitse keukens staat garant voor een lange levensduur.

Bij onze Nolte Küchen centrer no.1 filialen in Apeldoorn, Groenlo en Lelystad koopt u nu Duitse keukens rechtstreeks van de fabriek in Löhne Duitsland voor dezelfde scherpe prijs.

Kwaliteit staat bij ons voorop!

Dit komt mede door het feit dat wij iedere keuken voorzien van inbouwapparatuur van uitsluitend bekende merken zoals bijvoorbeeld het Duitse kwaliteitsmerk Siemens maar ook bijvoorbeeld AEG, Smeg, Samsung, Miele, Belling en Stoves.

Küchen centrer no.1  betekent ook een zeer hoog serviceniveau.

Dat garanderen wij met een 100% tevredenheidsgarantie. Omdat wij rechtstreeks leveren van de fabriek kunnen wij u betrouwbare en korte levertijden garanderen.

Nolte levert een groot aantal Duitse keukens met veel verschillende mogelijkheden op gebied van kleur en stijlvariaties.